«ΜΑΝΟΥΛΑ Σ΄'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ»! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΖΩΗΣ» ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Μανούλα Σ’αγαπώ και Σε προσέχω!» Με την ευγενική υποστήριξη για το 2021 των εταιρειών Novartis Hellas, Μάκβελ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο & Flexoplates, υλοποιούμε και φέτος το Πρόγραμμα «Αλματάκια Ζωής», σε άριστη συνεργασία με Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και με Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Συγκεριμένα τη φετινή χρονιά βρεθήκαμε και με την πολύτιμη συνεργασία των παιδαγωγών υλοποιήσαμε το πρόγραμμα στους παρακάτω Δημόσιους, αλλά και Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία:

Σπιτόδεντρο

Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

16ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

Παιδικοί Σταθμοί Φωκά, Πατρών & Μέγα Αλέξανδρος

Την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων, αλλά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί σχετικά με τη σπουδαιότητα της υγείας και του υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς και την πρόληψη, είχαν η Πρόεδρος μας κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη και οι κυρίες του Δ.Σ του Συλλόγου μας Ανδρομάχη Αθηναίου, Εύη Μπακάλη και Λένα Σουρουτζίδου.

Η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς το πρόγραμμα έχει «αγκαλιαστεί» θερμά από τους ανθρώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο 16ο νηπιαγωγείο είχαμε την πολύ μεγάλη χαρά να συναντήσουμε την Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κ. Αναστασία Αλευροπούλου, ενώ στους παιδικους του Δήμου Θεσσαλονίκης (Μέγα Αλέξανδρο, Φώκα, Πατρών), το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την παρουσία του κ. Κώστα Ιακώβου, Εντεταλμένου Σύμβουλου σε θέματα Παιδικών Σταθμών.

Επίσης την ίδια ημέρα είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με την Προϊσταμένη Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης την κ. Γιώτα Καρακώστα, αλλά και την κ. Πηνελόπη Λοτσιοπούλου, Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Δ.Θεσσαλονίκης και την κ. Γεωργία Μωραΐτη.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Χάρη στα «Αλματάκια Ζωής» έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά στους μικρούς μας φίλους και μέσα από χειροτεχνίες και παιχνίδια να μιλήσουμε μαζί τους για τη σπουδαιότητα της υγείας και του υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς και την πρόληψη!

Παράλληλα να βρεθούμε και κοντά στις μανούλες μέσα από τη διανομή ενημερωτικού υλικού για την πρόληψη, ενημερώνοντας τες για τη σπουδαιότητα του να φροντίζουν τον εαυτό τους, ώστε να είναι γερές δίπλα σε όσους τις αγαπούν!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φετινούς υποστηρικτές μας για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος, αλλά και τους παιδαγωγούς για την πολύτιμη συμμετοχή τους.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>