ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ MOMUS – ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη μίας ακόμα Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης για τα μέλη του Συλλόγου μας για τη φετινή χρονιά, με ένα πολύ ξεχωριστό εργαστήριο δημιουργίας & έκφρασης, που θα πραγματοποιηθει σε συνεργασία με το MOMus – Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης-Συλλογή Κωστάκη.

Η νέα ομάδα μας «Τοπία του εαυτού μας» είναι ένα εργαστήριο δημιουργίας & έκφρασης και βασίζεται στην έκθεση «Ιβαν Κλιουν. Υπερβατικά τοπία. Ιπτάμενα γλυπτά. Φωτεινές σφαίρες» του MOMus – Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης – Συλλογή Κωστάκη.

Τρόποι Συμμετοχής στην ομάδα «Τοπία του εαυτού μας»

Έναρξη ομάδας – 30/11

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – 2310285181 (Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-17.00, Άλμα Ζωής N. Θεσσαλονίκης ) ή 2310589222 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-16.00- Momus).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – Συνολικός αριθμός ατόμων ομάδας: 10

Λίγα λόγια για τις ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης

Στο πλαίσιο στήριξης των μελών μας πραγματοποιούνται Ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο τόσο την ολιστική προσέγγιση του Καρκίνου του Μαστού, όσο και την ενεργητική ενασχόληση και κινητοποίηση.

Το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις που συνοδεύουν την είδηση του καρκίνου μειώνονται, καθώς η συμμετοχή στις ομάδες δίνει ένα κίνητρο να δραστηριοποιηθούν και να προχωρήσουν μπροστά.

Οι Ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης ανανεώνονται κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη μας να έρθουν σε επαφή με πολλές δυνατότητες τους.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>