«ΗΜΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2021» - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ»

Την ερχόμενη Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου και ώρα 13:00-15:00, η κ. Δέσποινα Πάρτσια, Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT, Κοινωνική Λειτουργός Δ.Π.Θ., Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας, πρόκειται να συμμετέχει με μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία στις «Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2021», που διοργανώνονται από την International Society on Neurobiology & Psychopharmacology.

Πιο συγκεκριμένα με το θέμα «Ψυχοκοινωνική υποστήριξη καρκινοπαθών. Διαχείριση συναισθημάτων ασθενών και επαγγελματιών υγείας», θα συμμετέχει μαζί με άλλους ειδικούς στο panel ομιλητών με θέμα: «Η Ψυχοογκολογία στο πλαίσιο της Σύγχρονης Φροντίδας του Ογκολογικού Ασθενούς».

Λίγα λόγια για τις «Ημέρες Ψυχικής Υγείας 2021»

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση με έμφαση στη βασιζόμενη σε ερευνητικά δεδομένα ψυχιατρική. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με έμφαση στις ανάγκες της κοινότητας και τις διεργασίες που αφορούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Επίσης η εκπαίδευση θα εστιάσει και στο σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.

Τρόποι συμμετοχής

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δίνεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ online παρακολούθησης. Δείτε τους τρόπους συμμετοχής σας και κάντε την εγγραφή σας στο συνέδριο εδώ. (Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, αλλά και το πρόγραμμα ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.psychiatry.gr/days2021/index.php

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές για την τιμή να συμμετέχουμε και την πρόσκληση και ευχόμαστε να βοηθήσουμε με τη σειρά μας στην εκπαίδευση όσων των παρακολουθήσουν.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>