ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ Α.Ν.Θ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΠΑΝΤΑ δίπλα στις μοναδικές μαχήτριες της ζωής! ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, όλες ΜΑΖΙ στη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού! Μας δίνετε ΔΥΝΑΜΗ να συνεχίζουμε!

Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος μέσα από το Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας επισκεφτήκαμε το «Θεαγένειο ΑΝΘ» και το Τμήμα Μαστού, για να προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη δώρα σε νοσηλευόμενες που έχουν πρόσφατα χειρουργηθεί. Αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους ιατρούς που βρίσκονται ακούραστα, καθημερινά δίπλα σε αυτές τις μοναδικές γυναίκες!

Η πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κούλα Δερεκενάρη κι η Γεν.Γραμματέας κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, γυναίκες που κι οι ίδιες έχουν βιώσει την εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την Covid-19, επισκέφτηκαν τα δωμάτια τους, συνομίλησαν μαζί τους, βρέθηκαν κοντά στις ασθενείς και μέσα από το κοινό βίωμα στήριξαν τις γυναίκες που πρόσφατα έχουν χειρουργηθεί, ενώ τις πρόσφεραν τα υπέροχα δώρα Cherrybox ως ένδειξη συμπαράστασης και φροντίδας!

Το αγαπημένο μας Cherrybox, ετοίμασε με πολλή αγάπη πανέμορφα ροζ κουτιά με προϊόντα περιποίησης, τα οποία δωρίσαμε στις γυναίκες που νοσηλεύονται!

Είμαστε ευγνώμονες κι η χαρά είναι μεγάλη για αυτές τις στιγμές όταν νοιωθεις πως κάποιος έχει φροντίσει με τόσο μεράκι κι αγάπη ένα δώρο! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για όλα όσα προσφέρετε στον Σύλλογό μας και την τόσο όμορφη κι έμπρακτη στήριξη στη γυναίκα που νοσεί!

Λίγα λόγια για το Προγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας

To Προγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας υλοποιείται κάθε Τρίτη 12:00-14:00 στο Τμήμα Μαστού του Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» και οι εκπαιδευμένες εθελόντριές μας είναι εκεί για κάθε γυναίκα που νοσηλεύεται κι έχει ανάγκη από συναισθηματική στήριξη, συμβουλές για το πώς θα διαχειριστεί τη μετεγχειρητική καθημερινότητα, αλλά και να ακούσουν κάθε της προβληματισμό.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>