ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ PHOTOBIENNALE 11.11.21

 Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Επίσκεψη στο Φεστιβάλ της έκθεσης  Photobiennale (Αποθήκη Α’, Προβλήτα 1′Ναυάρχου Βότση 3 Λιμάνι Θεσσαλονίκης τηλ. 2310 566716).

Η επίσκεψη θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες ασφαλείας και η είσοδος σας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού test (rapid) ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

H ξενάγηση στην έκθεση ξεκινά στις 18.00, ενώ η είσοδος για τα μέλη μας θα είναι δωρεάν.

Ή έκθεση που θα επισκεφθείτε είναι η κεντρική έκθεση του φεστιβάλ Photobiennale. Έχει τίτλο The real and the record και πραγματεύεται  το ευρύ φάσμα και τη ρευστότητα ανάμεσα στο «πραγματικό» και την «καταγραφή» του. 

Σε μια σειρά από διαφορετικές προσεγγίσεις, το Πραγματικό εξετάζεται μέσα από ερευνητικές εικόνες, αρχειακό υλικό και έγγραφα· επίσημες αφηγήσεις και αντί-αφηγήσεις· προκατειλημμένο λόγο, προπαγάνδα και ουδέτερες δηλώσεις· προσομοίωση, μίμηση και ψηφιακές τεχνολογίες και μέσα από την εγκυρότητα και την επιτελεστικότητα της φωτογραφίας.

Περισσότερες πληροφορίες  για την έκθεση, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.photobiennale-greece.gr/kentriki-ekthesi/

Για να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε την έκθεση φωτογραφίας καθώς και ν απολαύσετε τον καφέ σας αργότερα, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στη γραμματεία του Συλλόγου μας. (τηλ. 2310-285181), δίνοντας Ονοματεπώνυμο και Αρ. Κινητού./ Σταθερού

Η δήλωση γίνεται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά μέχρι και τη Τρίτη 09/11.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επιτρεπτός αριθμός: 20 άτομα.

*Σας προτείνουμε την ίδια μέρα να φορέσετε τα ροζ survivor T-shirt  του φετινού 9ο Sail For Pink και να βγάλετε τις φωτογραφίες σας με φόντο την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, δίνοντας το δικό σας μήνυμα!

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Μη ξεχάσετε να έχετε μαζί σας αρνητικό διαγνωστικό test (rapid) ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>