ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συναυλία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης!

Πάνω από 2.900 άτομα την παρακολούθησαν ζωντανά στις οθόνες τους και απόλαυσαν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, τους μοναδικούς μουσικούς οικοδεσπότες, Θάνο Γκιουλετζή και Αχιλλέα Σοφούδη

Μαζί τους ήταν οι καταπληκτικές Γεωργία Βακάλη, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Σοφία Κίλια, Βασιλεία Τζίνα, Κική Τσαλίκη και Τατιάνα Σεργιάδη.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κος Παπαζαχαρίου Δημήτρης, Πρόεδρος Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου και η κα Μαρία Καραγιάννη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρουσίασε η Δημοσιογράφος Μαρία Στύλου

“Η πανδημία δεν σταματά τον καρκίνο του μαστού, ούτε εμάς να κάνουμε ολοένα πρωτοπόρες και σημαντικές ενέργειες για να είμαστε κοντά στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού και στις οικογένειες τους. Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλες και όλους εσάς. Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης είναι εδώ!” Μερικά από αυτά που δήλωσε η κα Κούλα Δερεκενάρη, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης. 

Η εκδήλωση προβλήθηκε ζωντανά μέσω της ψηφιακής σκηνής eStage.gr. 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη δύναμη και την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας. Μια βραδιά που εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή, καλωσορίσαμε τη νέα χρονιά και αφεθήκαμε στη μαγεία της μουσικής από την ασφάλεια των σπιτιών μας.

Ευχαριστούμε πολύ, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο για τη φιλοξενία και τη συν-διοργάνωση, τη Μάκβελ και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο για τη χορηγία, τη ψηφιακή σκηνή eStage.gr για τη δωρεάν μετάδοση, τη Βιοδιάγνωση Check up για τα δωρεάν μοριακά τεστ σε όσους συμμετείχαν, το αρτοζαχαροπλαστείο Κυριακίδης Αρτοζαχαροπλαστεία, το Στάγκος Άνθη-Φυτά για τη διακόσμηση, το Precious Jewelry για τα γούρια και τη Robotics 4 All Group και τον Ηλία Ουζουνίδη για τα δημιουργικά.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που το παρακολουθήσατε και όλους εσάς που σε τόσο δύσκολους καιρούς στηρίξατε το Σύλλογο μας με μια δωρεά!

Και του χρόνου με μια ευχή να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>