ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΛΗΞΗ 8ΟΥ SAIL FOR PINK

“Sail for pink…Goes online”

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια μοναδική διαδικτυακή εκστρατεία για πρώτη φορά. Ο λόγος για το 8o Sail for Pink που δεν έχει άλλον σκοπό από το να διαδώσει την σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και να στηρίξει τις γυναίκες που σήμερα νοσούν, δίνοντας τους ελπίδα για το αύριο και πως δεν είναι μόνες!

Πάνω από 4.000 συμμετοχές, 80 ομάδες έδωσαν το παρόν στη φετινή διαδικτυακή εκδήλωση με την Online παρουσία τους. Πάνω από 40 χορηγοί, υποστηρικτές και 14 χορηγοί επικοινωνίας πίστεψαν ξανά σε εμάς και μας υποστήριξαν. Εθελοντές προσέφεραν τον χρόνο τους και πάνω από 300 γυναίκες survivor, γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, έστειλαν το δικό τους αισιόδοξο και ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη. Τα ναυταθλητικά σωματεία ακόμα μια χρονιά δίπλα μας παρά τις δύσκολες συνθήκες. Καλλιτέχνες μέσα από τη δική τους δυνατή φωνή φέτος πέρασαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα!

 «Μπορεί φέτος να μην περπατήσαμε όλοι μαζί στη παραλία αλλά περπατήσαμε στο facebook και instagram και τα κάναμε ροζ, το χρώμα της πρόληψης!». Δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.

Με τα έσοδα του Sail for Pink στηρίζουμε έμπρακτα τη γυναίκα που νοσεί και διοργανώνουμε προγράμματα για την πρόληψη- έγκαιρη διάγνωση!

Με τη κάθε συμμετοχή στο Sail for Pink 2020 στηρίζονται οι γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε και υλοποιούμε προγράμματα και δράσεις που συμβάλλουν στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως ασθενείς. Σπουδαία στήριξη όμως μέσα από τη συμμετοχή σου είναι και η διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου κι η ενημέρωση κάθε γυναίκας σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας!

Τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς την ευγενική τους και συνεχή υποστήριξη:

  • Pink Sponsor / Μέγας Χορηγός: Roche for Her
  • Διακεκριμένος Χορηγός: Mercury Textiles Group
  • Survivor Sponsor: Novartis
  • Baby Sail Sponsor: Flexoplates
  • Pink Walk Sponsors: R4AGROUP Α.Π.Θ., Μάκβελ, ΝΟΥΝΟΥ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, VitaShop.gr

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, από γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών από τη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου ήταν να συνεχιστεί το έργο του και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να δοθεί και σε άλλες γυναίκες τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>