ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Καλημέέέέρρρρρααααα σε όλους σας!!
Ονομάζομαι Τσαούση Αθανασία

Η ιστορία μου ξεκινάει το 2019 όπου έκανα επέμβαση ολικής θυρεοειδεκτομής και λεμφανδενικού καθαρισμού (λόγο καρκίνου)….
Κατά την αφύπνιση μετά το πέρας της επέμβασης εμφάνισα βρογχοσπασμό και εισπνευτικό συριγμό και για το λόγο αυτό οδηγηθηκα στη ΜΕΘ….
Έγιναν πολλές προσπάθειες να.. Αφύπνισης και αποδιασωληνωσης αλλά όλες ήταν ανεπιτυχής…. Να μην πολύ λέω γιατί είναι πάρα πάρα πολλά ήμουν ένα μήνα μέσα στην ΜΕΘ. Όπου κόλλησα και έπαθα πολλά και διάφορα… Όταν τελικά βγήκα από την ΜΕΘ και με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο που και πάλι μόνη μου ήμουνα ήμουν ΖΌΜΠΙ είχα πάθει μυοπάθεια δηλαδή δεν κουνιόταν τίποτα μόνο οι κόρες των ματιών μου, είχα τραχειοστομία γιατί αλλιώς δεν θα ζούσα έπαθα μυοκαρδιτιδα (κλπ)… Τι να σας λέω την μία επιτυχία μετά την άλλη… ??  Βγήκα μετά από ένα μήνα.. Στο σύνολο 2 μήνες μέσα μακριά από όλους μα πάνω από όλα με ενοχλούσε το ότι δεν έβλεπα το παιδάκι μου που ήταν 2,5χρ.

Χμμμμμ!! ΔΎΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΆΤΙ η αποθεραπεία….

Όταν σήκωσα λίγο το κεφάλι μου ξαφνικά μία μέρα είχα μια φαγούρα στο αριστερό μου στήθος και έτσι το έπιασα….. Η συνέχεια γνωστή …..

Είπα ΘΑ ΣΕ ΦΆΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ… Τον Ιούνιο του 2020 έκανα το χειρουργείο όλα πήγαν καλά….

Τώρα κάνω τις θεραπείες και συνεχίζω ΖΩ!!

ΓΙΑΤΊ Η ΖΩΉ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΊΑ!!
ΜΗΝ ΤΟ ΒΆΖΕΤΕ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΆΤΕ!! ?????????

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>