PREVENTION WEBINAR

Προτεραιότητά μας e-πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς μας στο “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Θεσσαλονίκης είναι να συμβάλλουμε στην απομυθοποίηση του Καρκίνου του Μαστού και στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ να είμαστε δίπλα σας διαδικτυακά με έναν νέο κύκλο online Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων εστιασμένων στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Το πρώτο μας διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαΐου στις 18:00 και θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε τον κ. Δημήτριο Κούβελα, Καθ. Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθ. Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ., τον κ. Ιωάννη Μπουκοβίνα, Παθολόγο – Ογκολόγο, Επιστ. Υπευθ. Ογκολογικής Μονάδας Βιοκλινικής και Πρόεδρο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), καθώς και τον κ. Ανανία Ανανιάδη, Γεν. Χειρουργό, Ειδικό σε Παθήσεις Μαστού.

Η έναρξη των σεμιναρίων μας θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 10 Μαΐου, ημέρα που θα διεξαγόταν το SAIL FOR PINK, η μεγαλύτερη διοργάνωση στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Η ημέρα αυτή είναι για εμάς μια γιορτή αφιερωμένη στην πρόληψη. Την ίδια ημέρα γιορτάζουν και όλες οι μανούλες και τους την αφιερώνουμε!

Το SAIL FOR PINK μεταφέρθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2020.

Τώρα περισσότερο από ποτέ μένουμε ΜΑΖΙ. Μένουμε ασφαλείς, αλλά πάντα σωστά ενημερωμένοι για όλες τις σημαντικές εξελίξεις!

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο:

Πληροφορίες

  • Απλά κλείστε την κάμερα, το μικρόφωνο σας και παρακολουθήστε.
  • Για ερωτήσεις που θα απαντηθούν live, μπορείτε να τις στέλνετε απευθείας στο chat του Zoom.
  • Τα webinars μαγνητοσκοπούνται, ώστε να αναρτηθούν στο κανάλι του Youtube του Συλλόγου.

Παρακάτω σας παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σύνδεσή σας μέσω της εφαρμογής του ZOOM.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

>