Σε κάθε ομάδα στόχος είναι η άμεση ψυχολογική υποστήριξη, η ενδυνάμωση της γυναίκας που νοσεί και η δυνατότητα να έχει χώρο και χρόνο για έκφραση και μοίρασμα.Σε πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης, δίνεται η δυνατότητα για βαθιά και ουσιαστική επαφή, καθώς τα μέλη που συμμετέχουν, είναι σε θέση να ανταλλάξουν κοινές εμπειρίες, συναισθήματα και προβληματισμούς.Κάθε ομάδα έχει το δικό της χαρακτήρα και τη δική της δυναμική που διαμορφώνεται από τις γυναίκες που την απαρτίζουν.Για κάθε ομάδα είναι  απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt του Συλλόγου, κα Κατερίνα Λέντη καθώς και μια ατομική συνάντηση πριν την έναρξη.Δηλώνοντας τη συμμετοχή σας και να παραλάβετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συλλόγου μας, Δευτέρα έως Παρασκευή καλώντας στο 2310 285181 κατά τις ώρες λειτουργίας 09:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

  1. Ομάδα Υποδοχής και Στήριξης Νέων Μελών
    12 Συναντήσεις
    Ρόλος της ομάδας στήριξης είναι να ενδυναμώσει τη γυναίκα που νοσεί και να την βοηθήσει να αναγνωρίσει και να διαχειριστεί τη νέα αυτή κατάσταση. Με την ομάδα στήριξης, κάθε γυναίκα θα μπορέσει να διαχειρισθεί τα συναισθήματα μέσω της αναγνώρισης, της ειλικρινούς έκφρασης και του μοιράσματος με άλλες γυναίκες που βιώνουν την ίδια εμπειρία.
  2. Ομάδα Προχωρημένου Καρκίνου Μαστού “SHAPES OF HOPE”
    Ανοιχτή ομάδα
    Η ομάδα λειτουργεί για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Είναι ανοιχτή και λειτουργεί χωρίς λήξη. Η ομάδα έχει ως κύριο στόχο της, την ελεύθερη συναισθηματική έκφραση, την αλληλοβοήθεια και το μοίρασμα των δυσκολιών που προκύπτουν λόγω της ασθένειας. Η ομάδα δεν κλείνει μέσα στη διάρκεια της χρονιάς και μπορεί να δεχτεί νέα μέλη μετά από επαφή με τη συντονίστρια.
>