Φορτώνει...

Προγραμμα Ψυχολογικης Υποστηριξης

Κάθε γυναίκα με προχωρημένο καρκίνο μαστού μπορεί να απευθυνθεί στο Σύλλογο και να λάβει ψυχολογική υποστήριξη, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Μπορείς να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου με την ψυχολόγο του Συλλόγου, Εύη Καλουτά, στο 2310285181 και να ενημερωθείς για τις δυνατότητες στήριξης που έχεις από το Σύλλογο. Επίσης, κάθε μέλος της οικογένειάς σου μπορεί να κλείσει το δικό του ατομικό ραντεβού και να συζητήσει τους δικούς του προβληματισμούς και δυσκολίες ή να δηλώσει το ενδιαφέρον του για ομαδικές συναντήσεις στήριξης συγγενών.
Παράλληλα, από τον Ιανουάριο του 2017, λειτουργεί ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού στα γραφεία μας και είναι ανοιχτή με συναντήσεις κάθε Πέμπτη 12.30 μ.μ. - 2.30 μ.μ. Στόχος της ομάδας είναι η ελεύθερη συναισθηματική έκφραση, η αλληλοβοήθεια και το μοίρασμα των δυσκολιών που προκύπτουν λόγω της ασθένειας. Η ομάδα δεν κλείνει μέσα στη διάρκεια της χρονιάς και μπορεί να δεχτεί νέα μέλη μετά από επαφή με τη συντονίστρια.
Για οποιαδήποτε απορία/ διευκρίνηση μη διστάσετε να καλέσετε στα γραφεία μας! 
Επικοινωνία: Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 9.00 π.μ. - 5.00 μ.μ.

Μοιράσου το: