Φορτώνει...

Πρόγραμμα Ενημέρωσης Νέων Γυναικών

Πρόγραμμα Ενημέρωσης Νέων Γυναικών

 

Ένας από τους στόχους του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.Έτσι ο Σύλλογος διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη πρόγραμμα κλινικής εξέτασης μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τις 3 -7 Οκτωβρίου 2011 στα γραφεία του Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.17:00-20:00 το απόγευμα, από Χειρουργούς μαστού, του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου. Η ενημερωτική καμπάνια είχε ως βασικό μότο «Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών;»Μην έρθεις Μαζί μας»!

 

Στόχοι Προγράμματος:

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας ότι ο καρκίνος του μαστού την αφορά καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί.

Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για πέντε  ημέρες, από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου

Το Πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο και το Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.

Το Πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» το οποίο και υλοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Μοιράσου το: