Φορτώνει...

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΎ

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΎ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab σας προσκαλούμε στην εκδήλωση ενημέρωσης κοινού με θέμα: «Γυναίκες με καρκίνο μαστού. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη γονιμότητα! Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή»!
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση ενημέρωσης κοινού


«Γυναίκες με καρκίνο μαστού. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη γονιμότητα! Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή»!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν.Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης κοινού με θέμα «Γυναίκες με καρκίνο μαστού. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη γονιμότητα! Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή»!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/9/18 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ομιλίες, από διακεκριμένους επιστήμονες, σχετικά με το πως η επιστήμη προστατεύει το δικαίωμα στη μητρότητα για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, από τη συντήρηση της γονιμότητας τους και την επίτευξη εγκυμοσύνης, την κύηση και μέχρι το θηλασμό. 

Μοιράσου το: